Meny

Ingen pågrepet etter knivstikking i Vestfold

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

30-åringen fra Litauen som ble fløyet til Ullevål med kritiske kuttskader etter et slagsmål i Re i Vestfold natt til søndag, er fortsatt kritisk skadd. Ingen er pågrepet i saken.

Sykehuset Vestfold opplyste søndag formiddag at tilstanden til mannen var kritisk og ustabil før han ble fløyet til Ullevål. Mannen er stukket i hodet og i mageregionen. Søndag kveld var tilstanden fortsatt kritisk, ifølge politiet i Vestfold.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 04.50 søndag morgen. Ugjerningen skjedde i forbindelse med at flere litauere var samlet til fest på Kåpe i Re kommune i Vestfold. Politiet innbrakte elleve personer til avhør.

– Vi har foretatt avhør i løpet av dagen og kvelden, men så langt har vi ingen konkrete mistenkte eller pågrepne, sier påtaleansvarlig Eskil Bredesen i Vestfold politidistrikt til NTB.

De har foreløpig ikke brakt klarhet i foranledningen til knivstikkingen eller hvor mange som var til stede på festen. Bredesen vil ikke si noe om hvorvidt politiet har funnet noe våpen. Politiet opplyste søndag morgen at de lette etter to gjerningsmenn.

Knivofferet ble først fraktet sykehuset i Tønsberg med blødninger i mage og hode, men skadene ble vurdert som så alvorlige at mannen ble fløyet til Ullevål i Oslo.

Knivstikkingen skjedde i et lokale som også brukes av MC-miljøet, men det skal ikke være noen forbindelser til MC-miljøet utover dette.

På grunn av at det litauiske eksilmiljøet i Vestfold er kjent av politiet for bruk av grov vold og kniv, ga politimesteren bevæpningsordre natt til søndag.

(©NTB)

Populært