Meny

Crawley rystet United

Manchester United og kveldens kaptein Wes Brown imponerte på ingen måte mot Dannie Bulman og Crawley Town, men kom seg videre i FA-cupen med et nødskrik. Foto: SCANPIX / REUTERS / Phil Noble

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United var farlig nær en flause mot lille Crawley Town i FA-cupens 5. runde lørdag.

Manchester United-Crawley 1-0

Oppgjøret på Old Trafford ble spilt mellom serielederen i engelsk eliteserie og laget som ligger på annenplass i Conference-serien, nivå fem i seriesystemet.

Men i store deler av oppgjøret så det ikke ut til å være divisjonsforskjell på lagene i det hele tatt.

Kveldens United-kaptein, Wes Brown, sørget riktig nok for ledelse etter en crossball fra Darron Gibson. Men etter det skapte Alex Fergusons B-pregede mannskap heller lite.

Etter sidebyttet var det faktisk Crawley som kom til sjansene på bortebane mot det som ifølge tabellene er Englands beste lag.

I løpet av oppgjørets 20 siste minutter kom gjestene farlig nær Anders Lindegaards bur ved flere anledninger. Manager Steve Evans så helt tydelig at det var mulig for Crawley å score mot de sørgelig svake United-spillerne, og rev seg i håret i fortvilelse gjentatte ganger.

Den største muligheten kom ett minutt på overtid da Richard Brodie headet i bue over Lindegaard og traff tverrliggeren.

Den heroiske innsatsen Crawley-spillerne viste holdt likevel ikke til annet enn å stille hjemmelaget i et dårlig lys. United fikk resultatet de trengte til tross for en forferdelig kamp.

Joshua King var med i Uniteds spillertropp, men kom ikke på banen i oppgjøret.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært