Meny

Alvorlig skadd i frontkollisjon på E6

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tilstanden var alvorlig for en kvinne som ble brakt til Ullevål sykehus etter en frontkollisjon på E6 like nord for Minnesund fredag ettermiddag. For to andre er tilstanden uavklart.

Ulykken skjedde like før klokken 15, skriver VG Nett.

– Det er en frontkollisjon med to personbiler. Til sammen fem personer er skadd, og for to av dem skal tilstanden være alvorlig, sier operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til NTB.

Det satt tre personer i den ene bilen og to i den andre. De to som er hardest skadd satt i hver sin bil.

– De ble fløyet til Ullevål sykehus i luftambulanse. De tre andre personene ble brakt samme sted i vanlig ambulanse, sier Jahr.

Ullevål sykehus opplyste fredag kveld om tilstanden til tre av de fem personene. Situasjonen er uavklart for to kvinner på 63 og 32 år, mens en kvinne på 20 år er innlagt med alvorlige skader.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men ifølge politiet er det tegn på at den ene bilen kom over i feil kjørefelt.

Ulykken fant sted om lag 5 kilometer nord for Minnesund, like ved avkjøringen til Morskogen. Statens vegvesens ulykkesgruppe ble sendt til stedet for å undersøke ulykken.

Det oppsto kilometerlange køer i området etter ulykken. Det var flere biler på veiene enn vanlig ettersom mange begynte vinterferien fredag ettermiddag.

Politiet rådet folk til å velge alternative kjøreruter, hvis mulig. Sørfra ble trafikken ledet via gamle E6 og nordfra via riksvei 3 om Nord-Odal og Skarnes. (©NTB)

Les flere nyheter her

Populært