Meny

– Ben Ali i koma etter slag

Tunisias eks-president Ben Ali skal ifølge en fransk journalist være lagt inn på et sykehus i Saudi-Arabia der han angivelig skal ha falt i koma etter et slag. Foto: Fethi Belaid (AFP Photo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tunisias styrtede president Zine al-Abidine Ben Ali skal ha falt i koma etter et slag og er innlagt på sykehus.

Den tidligere presidenten befinner seg på et sykehus i Saudi-Arabia, ifølge opplysningene som ble gjengitt av nyhetsbyrået AFP torsdag.

Ifølge UPI skal det være den franske journalisten Nicolas Beau som først meldte fra om eks-presidentens tilstand på sin blogg.

74 år gamle Zine el-Abidine Ben Ali, som er den tidligere presidentens fulle navn, skal ha blitt lagt inn på sykehuset tirsdag under falskt navn, skriver Beau på bloggen.

Venner av familien skal ha bekreftet at meldingen medfører riktighet, skriver nettstedet JSSnews. Ifølge AFP skal han ha blitt rammet av slag for to dager siden og falt i koma da han fikk behandling på et sykehus i Jeddah, bekrefter en venn av familien overfor nyhetsbyrået.

74-åringen befinner seg fortsatt på sykehuset, og tilstanden skal være alvorlig.

Ben Ali var president i Tunisia i 23 år inntil opptøyene i landet i forrige måned tvang ham til å flykte utenlands og gå av som statsleder.

Les flere nyheter her

Populært