Svindal Larsen vurderer karriereslutt

Tommy Svindal Larsen kan ha vinket farvel til Odd Grenland-publikumet for siste gang som spiller. (Foto: Scanpix)
Tommy Svindal Larsen kan ha vinket farvel til Odd Grenland-publikumet for siste gang som spiller. (Foto: Scanpix)

Tommy Svindal Larsen skal i møter med Odd-ledelsen for å diskutere framtiden. Kanskje ender han opp i trenerteamet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Odd ville i oktober tilby 37-åringen sluttpakke, ett år før hans kontrakt utløper. Det endte i ingenting. Partene pratet igjen med hverandre i januar. Da ble Svindal Larsen forespeilet plass i trenerteamet. Det står også på agendaen nå.

– Jeg vet at alt kommer til sin tid og at skader ligger og lurer. Men dette handler hovedsakelig om at jeg ønsker å stake en ny kurs innen fotballen, sier Svindal Larsen til Varden.

Odd Grenland er for tiden på treningsleir på La Manga i Spania og ifølge lokalavisa sliter Svindal Larsen med plager i leggen, men at det ikke skal være hovedgrunnen til at han nå vurdere å gi seg på banen.

Ifølge Varden tjener midtbanespilleren i overkant av 700.000 kroner i året. Går han over i trenerstilling vil lønnen ligge på 400.000-500.000. Det gjør det vanskelig for Odd å finne en erstatter på banen, ettersom lønnsbudsjettet ikke kan økes.

– Det kan nok bli vanskelig. Men vi får først ha en samtale, så får vi se om løsninger kan komme etter det, sier Odd-direktør Tore Andersen.'

Spilleren som i sin tid ble omtalt som «Guds gave til fotballen» tror partene raskt kommer til en løsning.

- Så lenge vi ønsker å finne den beste løsningen for begge parter, så kan det raskt løse seg. Jeg er i alle fall positiv til dette, sier Tommy Svindal Larsen til Varden.

Tommy Svindal Larsen har spilt i tre perioder for Odd Grenland (Tidl. Odds Ballklubb), men han har også spilt for Start, Stabæk og tyske Nürnberg.

Ingen norsk fotballspiller har flere kamper for aldersbestemte landslag en skiensgutten, 99 i tallet.

Han har også spilt 24 A-landskamper for Norge.

Personvernpolicy