Meny

Hadde kniv i hodet i fire år

37 år gamle Li Fu har nå operert ut den 10 centimenter lange kniven som befant seg i hodet hans. Illustrasjonsfoto: Scanpix Foto: Colourbox.com

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det mest bisarre jeg har sett, sier lege.

Etter å ha vært plaget av hodepine i flere år, bestemte 37 år gamle Li Fu seg for å konsultere en lege. Det ble tatt røntgenbilder for å være på den sikre siden, men da bildene ble fremkalt trodde ikke legene ved sykehuset i Kina sine egne øyne.

Bildene viste nemlig at det befant seg en ti centimeter lang kniv i hodet til Fu. Kniven var 1,8 cm bred og 0,24 cm tykk.

Fu fant det hele så utrolig at han ikke trodde på legene. Han dro til et annet sykehus, som bekreftet funnet. Det ble raskt avgjort at han måtte operere ut kniven - og heldigvis var operasjonen vellykket.

Kniven skal ha blitt værende i hodet til Fu etter et brutalt angrep for fire år siden, hvor han ble ranet og mishandlet på det groveste på vei hjem fra arbeid.

Fu hadde ingen anelse om at kniven fremdeles befant seg i hodet hans, men 37-åringen sier ifølge Aftonbladet at han har opplevd at det har kommet blod ut av det ene øret og munnen.

En av legene på sykehuset som oppdaget kniven, Luo Zhiwei, sier at det er det mest bisarre han har sett i sin karierre.

Li Fu befinner seg fremdeles på sykehuset etter at han gjennomgikk operasjonen på lørdag. Tilstanden skal være stabil.

Les flere nyheter her

Populært