Meny

Berlusconis «hallik»?

Nicole Minetti etterforskes i forbindelse med sexskandalen som Berlusconi er involvert i. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nicole Minetti etterforskes for hallikvirksomhet.

Italienske medier meldte tirsdag at Silvio Berlusconi må møte i retten for anklager om maktmisbruk og kjøp av seksuelle tjenester av en prostituert under 18 år. Datoen for den første høringen i saken er satt til 6. april.

Nå har det kommet frem at Nicole Minetti (25) etterforskes som et mellomledd mellom Berlusconi og prostituerte, melder CNN.

Les også: Berlusconi stilles for retten for ulovlig sexkjøp

Minetti hevder hun ble kjent med den nå 18 år gamle Karima el-Marhoug på en av Berlusconis mange fester. Hun skal ikke ha vært klar over jentas - med kallenavnet «Ruby» - alder, før el-Marhoug ble arrestert ifjor fordi hun ikke hadde gyldige papirer.

Det er i forbindelse med denne arrestasjonen at Berlusconi skal ha misbrukt sin posisjon for å få el-Marhoug løslatt. Minetti skal ha dratt til politistasjonen hvor el-Marhoug ble holdt, og her skal hun ha mottatt telefonsamtaler fra den italienske statsministeren.

Les også: De skal dømme Berlusconi

- Han ringte fordi han var bekymret. Jeg fortalte han hva som skjedde og at jeg og jenta hadde det bra, forteller Minetti til CNN.

25 år gamle Minetti nekter for at hun har vært involvert i å sette Berlusconi i kontakt med prostituerte.

Les også: Berlusconi: - Jeg får kvinner til å føle seg spesielle

Minetti har tidligere vært en såkalt «showgirl» på italiensk fjernsyn, og fikk et politisk verv i Berlusconis parti uten noen som helst form for politisk erfaring. Hun skal ha møtt den italienske statslederen da hun som tannlege behandlet en skade han pådro seg da han ble slått i ansiktet under en politisk tale i desember 2009.

Berlusconi risikerer flere års fengsel om ham blir dømt.

Les flere nyheter her

Populært