Meny

Brannmann innrømmer drap på kvinne

En kvinne ble funnet død i Atlasgården i Gamlebyen i Oslo mandag ettermiddag. En tidligere brannmann (41) har tilstått drapet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En tidligere brannmann (41) innrømmer drap på kvinne i Gamlebyen i Oslo.

41-åringen tok selv kontakt med politiet i går ettermiddag og varslet om drapet på den unge kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Gamlebyen i Oslo.

Den tidligere brannmannem satt i avhør til etter midnatt natt til tirsdag, og varslet der at han ville samarbeide fullt ut med politiet.

- Det har vært en personlig krise inne i bildet. Han ønsker å opplyse saken så godt han kan for politiet, sier mannens forsvarer Johnny Veum til VG Nett.

Les også: Mann siktet for drap


På en pressekonferanse klokken 20 mandag kveld opplyste politiet at mannen, som er norsk, er siktet for forsettlig drap på kvinnen.

- Vi kan foreløpig ikke si så mye om kvinnen, men vi har opplysninger vi jobber videre med. Det er på bakgrunn av det mannen sa til oss, og funn i leiligheten, som gjør at han er siktet for forsettlig drap, sier leder Grete Metlid ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Mannen skal være kjent av politiet fra før, melder NRK.

Populært