Fulham holdt Chelsea til 0-0

Fulhams Chris Baird (til venstre) kjemper om ballen mot Chelsea-spiller Florent Madouda på Craven Cottage Stadion i kampen mellom de to lagene som endte uavgjort mandag kveld. Foto: Alastair Grant (AP Photo)

Brede Hangeland og Fulham tok sin 13. poengdeling da det ble 0-0 mot Chelsea i nabofeiden på Craven Cottage mandag.

Fulham var nærmest seieren for to minutter på overtid brente Clint Dempsey en straffe. Han sendte ballen i keeperhøyde og Peter Cech reddet enkelt.

Dermed har Chelsea tapt ytterligere terreng til serieleder Manchester United. Verken Chelsea eller dyrekjøpte Fernando Torres imponerte i kampen. TV2s eksperter mente sågar at Carlo Ancelotti har kjøpt på seg et spissproblem fordi alltid farlige Didier Drogba ble sittende på benken.

De to angriperne byttet plass etter 71 minutter, og det ble mye mer sting i Chelsea-angrepet. Særlig sting hos vertene var det heller ikke.

Chelsea-forsvaret David Luiz og John Terry hadde like god kontroll på sine motstandere som Fulham-stopperne Brede Hangeland og Aaron Hughes. Derfor ble det ikke så veldig mange store sjanser, og helt greit med uavgjort.

Nærmest scoring for Chelsea var Michael Essien som etter 78 minutter styrte ballen like utenfor.

For Chelsea betyr det ene poeng at laget på sin femteplass på tabellen har 12 poeng fram opp til Manchester United. Det kan fort vise å seg å være for mye når det hele regnes sammen i mai.

Fulham blir værende på sin 12.-plass på tabellen med 31 poeng. (©NTB)