Meny

- Marit Bjørgen ikke suveren i VM

Charlotte Kalla ligger i høytrening i Seiser Alm. Hun gir Marit Bjørgen mye skryt. Foto: Lasse Evensen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Marit Bjørgen blir ikke suveren i VM. Vi er mange som har prikket inn formen, sier svenske Charlotte Kalla.

SEISER ALM, ITALIA (ABC Nyheter):  - Marit er en fantastisk idrettsutøver. Hun er hyggelig og ydmyk. At hun har hatt enorm suksess, har ikke gått til hodet på henne.

- Men i VM vil resultatlistene se annerledes ut og hun vil ikke være så suveren som hun har vært hittil i år, sier svenske Charlotte Kalla til ABC Nyheter.

Det svenske skilandslaget ligger også på høydetrening i Seiser Alm. Men de har ikke sett stort til de norske.

Les også: Hele Norge forlanger gull

Fri fra media

- Vi har ikke sett dem i det hele tatt. Jeg aner ikke hva de driver med. Jeg så Vibeke Skofterud så vidt i dag. Her i Seiser Alm har vi det helt fantastisk. Det er tredje gang jeg er her. Mer perfekt sted skal man lete lenge etter, sier Charlotte Kalla.

Mens det var et 20 talls journalister på mediatreffet til de norske løperne, er det en fem-seks journalister på det svenske mediatreffet.

Svenskene har et helt annet mediatrykk en de norske utøverne.

- Her er det ro og fred, gliser Kalla, som ikke er engstelige for at de avslutter høydeoppholdet for sent i forhold til VM.

Tungt i Drammen?

Ekspertene mener at 16-19 dager etter et høydeopphold, kommer formen for fullt.

- Vi reiser hjem torsdag neste uke og rett til verdenscupen i Drammen hvor det fort kan bli litt tungt. For meg, som ønsker å prikke formen mot slutten av VM, er det perfekt å avslutte høydeoppholdet til uka, sier Kalla som sender et stort varsko til Marit Bjørgen.

Populært