Meny

Elizabeth Taylor på sykehus

Elizabeth Taylor, som har vunnet to Oscar, hadde hovedroller i utallige filmsuksesser og er ellers kjent for sine åtte ekteskap. Hun har de siste årene vært plaget av en rekke helseproblemer. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hollywood-stjernen Elizabeth Taylor er på bedringens vei etter at hun ble innlagt på sykehus med hjerteproblemer.

Taylor, som nå er blitt 78 år, ble lagt inn på Cedars Sinai-sykehuset i Los Angeles tidligere i uka etter at hun fikk symptomer på hjertesvikt. Hennes agent sier at det dreier seg om de samme problemene hun har hatt en stund.

Taylor, som har vunnet to Oscar, hadde hovedroller i utallige filmsuksesser og er ellers kjent for sine åtte ekteskap. Hun har de siste årene vært plaget av en rekke helseproblemer.

I 1997 fikk hun fjernet en godartet hjernesvulst, og i 2009 ble hun hjerteoperert. I de siste fem årene har hun stort sett brukt rullestol på grunn av kroniske smerter som følge av at hun har brukket ryggen fire ganger.

Hun har hatt tre hofteoperasjoner og har også vært innlagt med hudkreft og lungebetennelse. To ganger på 80-tallet ble hun innlagt for misbruk av alkohol og medisiner, og i 2006 sto hun fram for å benekte at hun hadde Alzheimer. (©NTB)

Les flere nyheter på ABC Nyheter

Populært