Meny

Klare som hobbiter

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuespillerstaben i Peter Jacksons «Hobbiten» møtte pressen for første gang.

En hobbit og tretten dverger utgjør hovedrolleinnehaverne i Peter Jacksons filmatisering av Tolkiens «Hobbiten». Fredag møtte de pressen for første gang.

Se også: Han overtar som hobbiten

Regissøren selv Peter Jackson hadde fått «husarrest» av legen sin og måtte holde seg hjemme etter en hasteoperasjon på grunn av magesår.

Vil ikke kopiere Ian Holm

«Hobbiten» skal spilles inn som to filmer i en sammenhengende innspilling på New Zealand fra og med 21 mars.

Det er den britiske «The Office»-skuespilleren Martin Freeman som spiller hovedrollen, som en ung Bilbo Lommelum. Freeman forteller at han tror at han kan leve opp til rollefiguren som skuespiller Ian Holm spilte i «Ringenes Herre».

- Jeg tror at jeg passer godt som Bilbo. Jeg gleder meg, men jeg har det i bakhodet at jeg ikke kan spille en ung Ian Holm. Selvfølgelig må jeg lage et slags ekko av og hedre det han gjorde, sier Freeman.

Den første av de to filmene om Hobbiten har planlagt premiere i desember 2012.

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Populært