Blir Torres Chelsea-spiller?

Går Liverpools Fernando Torres til Chelsea? I dag er det siste frist for klubber å signere nye spillere. (Foto: Scanpix).
Går Liverpools Fernando Torres til Chelsea? I dag er det siste frist for klubber å signere nye spillere. (Foto: Scanpix).

I dag stenger overgangsvinduet og mange jakter nye forsterkninger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag er siste frist for å innlemme nye spillere i de respektive spillerstaller rundt om i Europa og mest spenning knytter det seg nok til om Fernando Torres forlater Liverpool til fordel for Chelsea.

Chelsea skal etter sigende ligge mer enn langflate etter Liverpools vidunderbarn og skal allerede ha fått et bud avslått av Merseyside-klubben.

The Times skriver at Chelsea var villig til å legge 35 millioner pund (320 millioner kroner) på bordet for å sikre seg spanjolen.

– Chelsea har lagt inn et bud på Fernando, som er blitt avslått. Spilleren er ikke til salgs, sier en talsperson for Liverpool til avisen.

Men Chelsea-manager Carlo Ancelotti vil trolig høyne budet. Ryktene vil nå ha det til at de blåkledde vil legge på ytterligere 20 millioner pund for å sikre seg Torres.

Torres kom til Liverpool fra Atlético Madrid i juli 2007. Da kostet han 20 millioner pund. 26-åringen har scoret ni ligamål på 22 kamper denne sesongen.

Samtidig melder Liverpool på sine sider at overgangen til Uruguays Luis Suarés trolig bekreftes endelig på mandag. Spissen gjennomførte - og bestod - den obligatoriske legesjekken søndag ettermiddag.

Dersom Torres forlater Anfield vil manager Kenny Dalglish sette inn et megastøt på å sikre seg Newcastles Andy Carrol. Det melder (ikke altfor pålitelige) The Sun.

I tillegg vil Dalglish også forsøke å hente Aston Villas Ashley Young og Blackpools Charlie Adams.

Venstrebacken Paul Konchesky er ikke blitt noen suksess i Liverpool og lånes ut til Nottingham Forest i mesterskapsserien. Avtalen gjelder for resten av sesongen, bekreftet Liverpool mandag.


Flere Premier League-klubber ønsker å forsterke seg før man går inn i sesongavslutningen.

* Everton skal være villige til å bruke fire millioner pund på Burnleys Chris Eagles. Everton solgte nylig Steven Pienaar til Tottenham.

* Stokes tyrker Tuncay kan være på vei bort fra engelsk fotball. Neste stopp er ifølge ryktene tyske Wolfsburg, trent av engelskmannen Steve McClaren.

* Birmingham kan hente tidligere Newcastle-spiller Obafemi Martins fra russiske Rubin Kazan. Da vil i så fall Nicoa Zigic dra tilbake til spanske Racing Santander.

* Urokråka Joey Barton forlenger trolig avtalen med Newcastle.

* Tottenham-manager Harry Redknapp ønsker ifølge flere medier flere spillere, men han skal selv ha uttalt at det nok ikke blir noen nye fjes på White Hart Lane. Det betyr at verken Sergio Aguero, Giuseppe Rossi, Alvaro Negredo eller Fernando Llorente kommer til London.

Her kan du følge de siste oppdateringene innen overganger, spesielt myntet på engelsk fotball.

Personvernpolicy