Brann og Bari enig om Huseklepp

Den italienske klubben Bari er enig med Brann om en overgang for stjernespissen Erik Huseklepp. Arkivfoto: Kyrre Lien (Scanpix)
Den italienske klubben Bari er enig med Brann om en overgang for stjernespissen Erik Huseklepp. Arkivfoto: Kyrre Lien (Scanpix)

Serie A-klubben Bari er enig med Brann om en overgang for Erik Huseklepp, melder TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann og investorgruppen Hardball får 15,4 millioner kroner for landslagsangriperen. Huseklepp har sagt fra seg 1,9 millioner kroner i sign-on-fee for endelig å få oppfylt proffdrømmen. Han skal mandag til legesjekk.

Natt til mandag forlot Huseklepp Branns treningsleir i Tyrkia. Han har tatt farvel med lagkameratene og støtteapparatet i sportsklubben, melder TV 2. 26 år gamle Huseklepp vil signere 2,5 år lang kontrakt med Bari.

Lysluggen har sikret seg en klausul som gjør at han kan forlate klubben ved nedrykk. Bari ligger sist i den italienske serien. Hele sju poeng skiller opp til Lecce på trygg grunn. Ingen har scoret færre mål enn Bari hittil i sesongen. Bare 14 mål på 22 kamper holder ikke.

Erik Huseklepp scoret ti seriemål på 27 kamper for Brann i 2010-sesongen. Bergenserne har mistet en rekke profiler i vinter. Blant annet har toppscorer Petter Vaagan Moen gått til Queens Park Rangers, mens Eirik Bakke vender hjem til Sogndal. (©NTB)

Les flere sportsnyheter her

Les flere nyheter her

Personvernpolicy