Varetektsfengsling i Falmark-saken

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde viser fram bilde av 56 år gamle Freddy Falmark som ble funnet død i en leilighet i Breigata 9 på Grønland i Oslo i forrige uke. Fredag ble to siktede framstilt for varetektsfengsling Foto: Kyrre Lien / Scanpix
Politiinspektør Hanne Kristin Rohde viser fram bilde av 56 år gamle Freddy Falmark som ble funnet død i en leilighet i Breigata 9 på Grønland i Oslo i forrige uke. Fredag ble to siktede framstilt for varetektsfengsling Foto: Kyrre Lien / Scanpix

En av de to som er siktet for drapet på Freddy Falmark, ble fredag varetektsfengslet i fire uker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 24 år gamle mannen og den 44 år gamle kvinnen som er siktet for forsettlig drap eller medvirkning til forsettlig drap på 56-åringen ble fremstilt på hvert sitt fengslingsmøte i Oslo tingrett fredag ettermiddag.

Les også: To pågrepet for drapet på Freddy Falmark

24-åringen ble varetektsfengslet med brev- og besøksforbud. To av disse ukene må han sone i isolasjon med medieforbud. Fengslingen er i samsvar med politiets begjæring. Politiadvokat Tina Bjørke Helleland i Oslo politidistrikt sto for begge fremstillingene.

– Min klient erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen. Han har det tøft nå, sier mannens forsvarer Jørgen Mowinckel til NTB.

24-åringen kommer fra et annet sted i landet, men er bosatt i Oslo. Mowinckel bekrefter at han og kvinnen er kjærester. Han skal møte sin klient igjen førstkommende mandag.

De to siktede ble pågrepet i sin egen leilighet i Oslo tirsdag. Begge er en del av rusmiljøet i Oslo. Fengslingsmøtet for kvinnen pågikk fortsatt fredag ettermiddag. Politiet har også begjært henne varetektsfengslet.

Freddy Falmark ble funnet drept i leiligheten sin på Grønland i Oslo onsdag i forrige uke.

Les også: Etterforsker drap i Oslo(©NTB)

Les flere nyheter på ABC Nyheter

Personvernpolicy