Charlie Sheen fraktet til sykehus

Charlie Sheen skal være innlagt på et sykehus i Los Angeles med alvorlige skader etter vill festing med fem kvinner natt til torsdag. Foto: Scanpix
Charlie Sheen skal være innlagt på et sykehus i Los Angeles med alvorlige skader etter vill festing med fem kvinner natt til torsdag. Foto: Scanpix

Skuespilleren Charlie Sheen ble hentet av ambulanse og kjørt til sykehus. Tilstanden skal være alvorlig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sheens talsmann sier at tilstanden til skuespilleren er alvorlig, og at det dreier seg om kraftige magesmerter.

- Alt jeg vet er at han har alvorlige smerter og er fraktet til sykehuset, sier skuespillerens talsmann Stan Rosenfield til AFP.

45 år gamle Charlie Sheen ble i morgentimene hentet av ambulanse og kjørt til sykehuset Cedars Sinai i Los Angeles, hvor han ligger på akutten. Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal naboer ha klaget på støy i Sheens hus etter at det skal ha foregått en fest på eiendommen hans til godt ut på morgenkvisten.

En kilde ved sykehuset bekrefter at tilstanden til Charlie Sheen er alvorlig, og både faren Martin Sheen og moren Janet Templeton er hos sønnen.

TMZ skriver at det ble ringt etter ambulanse fra filmstjernens hjem klokken 6.35 lokal tid, og at to ukjente kvinner ble observert mens de forlot huset samtidig som Sheen ble fraktet ut i en ambulanse med et håndkle som delvis dekket hodet hans.

Naboene skal ha hørt kvinnestemmer som sang Red Hot Chili Peppers-sanger med høyt volum til langt på natt, og det rapporteres fra nabolaget at Sheen skal ha festet vilt sammen med fem kvinner.

Film- og TV-stjernen, som de siste årene har gjort seg sterkest bemerket i sitcom-seriene «Two And A Half Men» og «Spin City», søkte i november skilsmisse fra sin kone gjennom to år, Brooke Mueller, og allerede dagen etter ble han fraktet til sykehus etter å ha skadet seg på fylla i New York.

I etterkant av hendelsen ble det kjent at Sheen hadde ødelagt et hotellrom på Plaza Hotel i byen før politiet fant ham full og naken på rommet sammen med en ukjent kvinne.

Så sent som i august i fjor ble Charlie Sheen kjent skyldig i å ha vært voldelig mot sin kone da familien var på juleferie i Aspen, Colorado året i forveien, men han unngikk fengselsstraff etter å ha inngått en avtale med påtalemyndighetene.

Charlie Sheen var også på kanten med loven gjennom 90-tallet, der han ved flere anledninger var innblandet i saker relatert til narkotika, vold og prostitusjon. Han har også vært anklaget for overgrep mot sin eks-kone, den tidligere James Bond-skuespilleren Denise Richards.

Charlie Sheen, som egentlig heter Carlos Irwin Estevez, skal være blant de best betalte TV-skuespillerne i dag. Han er sønn av Martin Sheen, også han kjent skuespiller og broren til Emilio Estevez.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy