Tiltalt for voldtekt mot 13-årig kusine

Onsdag starter rettssaken i Oslo tinghus (bildet) mot en hel familie der tiltalen blant annet lyder på voldtekt, drapstrusler og frihetsberøvelse. (Foto: Scanpix).
Onsdag starter rettssaken i Oslo tinghus (bildet) mot en hel familie der tiltalen blant annet lyder på voldtekt, drapstrusler og frihetsberøvelse. (Foto: Scanpix).

Onsdag starter rettssaken mot en mann i 20-årene som står tiltalt for i en årrekke å ha voldtatt og misbrukt sin egen kusine og senere kone. Også andre i familien er under tiltale i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag starter rettsaken i Oslo tingrett mot en hel familie som etter påtalemyndighetenes vurdering i en årekke har misbrukt og voldtatt en jente.

Ett av tiltalepunktene i saken går ut på at den hovedtiltalte i saken har hatt seksuell omgang med en mindreårig. Da overgrepene startet var jenta 13 år gammel

Jenta skal i desember 2006 ha blitt tvangsgiftet med sin egen fetter som i flere år etter dette skal ha misbrukt henne på det groveste.

Den hovedtiltalte i saken var i 2007, da de anmeldte forholdene for første gang skal ha inntruffet, 20 år gammel.

Hovedmannen i saken er tiltalt for voldtekt, drapstrusler og frihetsberøvelse overfor den unge jenta.

På tiltalebenken sitter også den nå 17-årige jentas tante, og hennes egen mor og far. Onkelen - hennes svigerfar - ble også siktet, men han har forsvunnet fra Norge og er etterlyst av politiet.

Jentas nærmeste familie sa at hun måtte finne seg i dette og skal ha bedt henne om å returnere til ektefellen selv da hun ba om å få flytte hjem.

De mente de ikke kunne gjøre noe for å hjelpe henne fordi hun nå tilhørte sin ektemann.

Det er satt av seks dager til forhandlingene i Oslo tinghus.

Les flere nyheter på ABC Nyheter

Personvernpolicy