– Berlusconi etterforskes i prostitusjonssak

Ifølge en uttalelse fra påtalemyndigheten i Italia har både statsminister Silvio Berlusconi og hans advokat blitt innkalt i forbindelse med en etterforskning som inkluderer en mindreårig nattklubbdanser med kallenavnet "RUBY".  Ifølge en uttalelse fra påtalemyndigheten i Italia har både statsminister Silvio Berlusconi og hans advokat blitt innkalt i forbindelse med en etterforskning som inkluderer en mindreårig nattklubbdanser. Foto: REUTERS / Tobias Schwarz / SCANPIX

. Foto: REUTERS / Tobias Schwarz / SCANPIX
Ifølge en uttalelse fra påtalemyndigheten i Italia har både statsminister Silvio Berlusconi og hans advokat blitt innkalt i forbindelse med en etterforskning som inkluderer en mindreårig nattklubbdanser med kallenavnet "RUBY". Ifølge en uttalelse fra påtalemyndigheten i Italia har både statsminister Silvio Berlusconi og hans advokat blitt innkalt i forbindelse med en etterforskning som inkluderer en mindreårig nattklubbdanser. Foto: REUTERS / Tobias Schwarz / SCANPIX . Foto: REUTERS / Tobias Schwarz / SCANPIX

Påtalemyndigheten i Italia bekrefter at statsminister Silvio Berlusconi er under etterforskning for sin forbindelse til en mindreårig nattklubbdanser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etterforskningen skal også gjelde anklager om mindreårig prostitusjon og beskyldninger om at Berlusconi skal ha grepet inn overfor politiet for å få nattklubbdanseren løslatt da hun ble pågrepet i forbindelse med en tyverisak. Dette opplyser kilder med kjennskap til etterforskningen til Reuters.

Jenta, som var 17 på det aktuelle tidspunktet, skal ha deltatt på fester i Berlusconis private hjem, og Berlusconi har tildigere erkjent at han kjenner henne.

Ifølge en uttalelse fra påtalemyndigheten har både Berlusconi og hans advokat blitt innkalt i saken.

Påtalemyndigheten bekrefter at statsministeren er under etterforskning dagen etter at landets grunnlovsdomstol opphevde deler av loven som siden mars i fjor har gitt medlemmer av regjeringen i Italia immunitet i straffesaker. (©NTB)

Personvernpolicy