Minst 335 mistet livet i flom og ras

Bare i Teresopolis-området, cirka 100 kilometer utenfor Rio de Janeiro, er 146 mennesker bekreftet døde etter flom og jordras, mens antallet døde totalt har passert 335.  Foto: Vanderlei Almeida (AFP Photo)
Bare i Teresopolis-området, cirka 100 kilometer utenfor Rio de Janeiro, er 146 mennesker bekreftet døde etter flom og jordras, mens antallet døde totalt har passert 335. Foto: Vanderlei Almeida (AFP Photo)

Minst 335 mennesker har mistet livet i flom og leirras i Brasil.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flommens herjinger har ført til at flere kraftige jord- og leirras har rammet fjellområder i nærheten av Rio de Janeiro i Brasil.

Den brasilianske TV-stasjonen GloboNews melder nå ifølge lokale myndigheter at minst 335 mennesker skal ha mistet livet i naturkatastrofen som har rammet Brasil de siste dagene.

De første rasene gikk i går, og de brasilianske myndighetene kunne i går melde om 109 døde. Nå har antallet døde blitt kraftig oppjustert, og det er ventet at antallet omkomne vil fortsette å stige.

Området som er verst rammet er Nova Friburgo, som ligger 140 kilometer nord for Rio de Janeiro, der det til nå er funnet 155 døde. I Teresopolis, cirka 1000 kilometer utenfor Rio, er antallet døde nå oppe i 146, mens 34 mennesker har mistet livet i Petropolis.

Personvernpolicy