Ny smell for Dalglish

Blackpool setter her inn 2-1 hjemme mot Liverpool noe som betyr at manager Kenny Dalglish har fått en marerittstart som manager for «The Reds. (Foto: Scanpix).
Blackpool setter her inn 2-1 hjemme mot Liverpool noe som betyr at manager Kenny Dalglish har fått en marerittstart som manager for «The Reds. (Foto: Scanpix).

Liverpool på trynet nok en gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manager Kenny Dalglish har fått en verst tenkelig start i sjefsstolen i Liverpool. Søndag ble tap for Manchester United i FA-cupen, i går røk Merseyside-laget i Premier League mot vesle Blackpool.

DJ Campbell ble matchvinner da hjemmelaget vendte 0-1 til 2-1 i hengekampen og Liverpool synker med det igjen mot nedrykksstriden.

Mot United fikk Liverpool en marerittstart - i går var det de som fikk en flying start. Allerede etter tre minutter banket Fernando Torres kula i nettaket.

– Vi må jobbe videre og prøve å få selvtilliten vi trenger for å få bedre resultater. Mange lag kommer til å få problemer med Blackpool her, sa Dalglish etter sin første seriekamp som Liverpool-manager på nesten 20 år.

I ligaen har dermed Blackpool tatt seks poeng av seks mulige mot mer meritterte Liverpool. På Anfield høsten 2010 vant de også 2-1.

Les også:

Hodgson ut og Dalglish inn i Liverpool

- Det var straffe

Endret alt

Dalglish koste seg på sidelinjen da Liverpool dominerte fullstendig de ti første minuttene, og alt tydet på at et nytt mål var på gang. Men så rotet laget bort ballen på midtbanen, og Gary Taylor-Fletcher stormet forbi en tam Daniel Agger på vei mot 1-1-scoringen.

– Det så ut som Dalglish-effekten skulle feie oss av banen, men mine gutter ga seg ikke. Det ble en fantastisk kamp, med et fantastisk resultat for oss, og vi bidro med mer enn vår del, sa Blackpool-manager Ian Holloway.

Blåst bort

Med utligningen var Liverpools selvtillit som blåst bort, og Blackpool var med for fullt i en kamp der begge lag imponerte med angrepsvilje, men virket svake og usikre bakover. Det var kort mellom sjansene.

Blackpool hadde flere av de største, og José Reina måtte flere ganger vise klasse for å nekte hjemmelaget scoring. I det 69. minutt var det ingen bønn, da Ian Evatt nikket ballen tilbake fra lengste stolpe slik at umarkerte Campbell kunne stange den i tomt mål.

Liverpool har bare sju lag bak seg på tabellen, og det er bare fire poeng til nedrykksstreken.

Blackpool klatret på sin side til 9.-plass og ser oppover på tabellen.

Les flere nyheter på ABC Nyheter

Personvernpolicy