Solskjær ruster opp Molde

Fem nye spillere var på plass under Molde Fotballklubbs første trening under Ole Gunnar Solskjær onsdag formiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær har startet Molde-karrieren ved å signere tre nye spillere. I tillegg er en rutinert eliteserieprofil på vei inn dørene på Aker stadion.

Magnus Wolff Eikrem (20), Manchester United og Davy Claude Angan (24), Hønefoss, er det mest kjente av de nye fjesene. I tillegg har Joshua Gatt (19) fra Rheindorf Altach signert for MFK.

Her trener Solskjær Molde

Molde og Viking er også enige om en overgang for stopper Børre Stenslid. I følge aftenbladet.no er partene kommet til enighet om en overgangssum for den tidligere Sogndal-spilleren.

Partene skal etter en ukes tid med forhandlinger ha kommet til enighet tirsdag kveld.

Steenslid har ett år igjen av kontrakten med Viking og skal ikke ha vært interessert i å forlenge denne.

Magnus Wolff Eikrem regnes som et av de største fotballtalentene i sin aldersgruppe i Norge. Han er sønn av tidligere Molde-spiller Knut Hallvard Eikrem. Magnus spilte for Molde FK til 2006 da han ble hentet til Manchester United. I Manchester har han gått på en skolekontrakt og har spilt for reservelaget og har også debutert for A-laget.

- Jeg kunne sikkert gått til andre klubber, men hjertet mitt er blått og hvitt. Det er viktig for meg å spille førstelagsfotball og bli med på denne nye tida i Molde, sa Eikrem blant annet på dagens pressekonferanse på Aker stadion.

Davy Claude Angan (24) har Molde hentet fra Hønefoss. Angan er superrask angrepsspiller, men har så langt ikke vært blant de mest treffsikre foran mål. I 2008 og 2009 spilte han for Lyn. Angan kom til Lyn fra moderklubben ES Bingerville (Elfenbenskysten).

- En veldig spennende spiller som minner meg litt om Mame (Biram Diouf red anm.). Hardtarbeidende, teknisk, sterk og god i lufta, var karakteristikkene Solskjær gav om Angan.

Unge Gatt er en spiller Solskjær nylig skal ha blitt klar over, men den nye MFK-sjefen skal ha blitt mektig imponert ved første øyekast.

- En spiller for fremtida med fart, teknikk samt mentalt sterk, sa Solskjær.

Personvernpolicy