Huseklepp vil gi fra seg Brann-lønn

Erik Huseklepp er nærmest desperat til å bli solgt til skotske Celtic. Derfor frasier han seg 1,9 millioner kroner i utestående lønn. (Foto: Scanpix)
Erik Huseklepp er nærmest desperat til å bli solgt til skotske Celtic. Derfor frasier han seg 1,9 millioner kroner i utestående lønn. (Foto: Scanpix)

Brann-spilleren Erik Huseklepp er nærmest desperat til å bli solgt til skotske Celtic. Derfor frasier han seg 1,9 millioner kroner i utestående lønn, melder Bergens Tidende.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann-ledelsen var i Glasgow i forrige uke og hadde samtaler med Celtic, men noen overgang er det ennå ikke blitt.

Erik Huseklepp skal være villig til å si fra seg en utbetaling på 1,7 millioner kroner pluss feriepenger av beløpet dersom han får gå til Celtic. Han bekrefter denne avgjørelsen overfor BT, men ville ikke kommentere noen sum.

– Dette er mitt bidrag til å få denne avtalen i orden. Jeg ønsker virkelig å spille for Celtic og til å få sjansen i skotsk liga, sier Huseklepp.

Brann krever rundt 18 millioner kroner for 26-åringen som har en drøm om å spille utenlands. Forrige sesong hadde han også sitt gjennombrudd på landslaget, og han ble blant annet matchvinner i EM-kvalifiseringskampen mot Portugal på Ullevaal.

BT er kjent med at samtalene klubbene imellom er tatt opp igjen og at det skal være bevegelse i saken. Det er ventet en avklaring om relativt kort tid, ettersom Celtic-manager Neil Lennon har det travelt med å få en angriper på plass i dette overgangsvinduet.

Det skulle også være i Branns interesse å få til en handel rimelig kjapt fordi Huseklepp må erstattes. Ved et salg av lysluggen har Brann-trener Rune Skarsfjord kun Kim Ojo og Diego Guastavino til disposisjon i angrepet. (©NTB)

Les flere nyheter på ABC Nyheter

Personvernpolicy