Meny

Hør smakebiter av årets ESC-låter

Gutta i Gatas Parlament poserte sammen andre artister under en presentasjon av deltakerne til Melodi Grand Prix 2011 i Oslo i slutten av november i fjor. Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hør smakebiter fra låtene som deltar i lørdagens delfinale i Melodi Grand Prix.

Årets første delfinale i European Song Contest, eller Melodi Grand Prix som vi gjerne kaller det her hjemme, er nå tilgjengelige på nettsidene til NRK.

Førstkommende lørdag, 15. januar, går den første av i alt fire delfinaler av stabelen på Ørland. De to neste følger de to påfølgende lørdagene i januar; 22. og 29. januar i henholdsvis Florø og Skien. Deretter har Sarpsborg fått oppdraget med å være vertsby for den siste delfinalen, hvor de åtte artistene som kommer nærmest finaleplass i de tre første delfinalene kjemper om de to siste finaleplassene.

Artistene som spiller i første delfinale er: Carina Dahl, Use Me, Helene Børksle, Sie Gubba, Gatas Parlament, Sichelle og Åste & Rikke.

Den norske finalen i årets Melodi grand Prix går av stabelen i Oslo Spektrum lørdag 12. februar. Den av årets norske låter som ender opp som vinner skal representere Norge i en av de to semifinalene i Düsseldorf i Tyskland 10. eller 12. mai, og går den videre sendes den også til den internasjonale finalen lørdag 14. mai.

Hør smakebiter av låtene her.

Les flere nyheter her

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært