Meny

Monsterløp av Johaug

- Det har løsnet skikkelig for meg de to siste dagene, sa Therese Johaug, som kunne klatre opp til en 2.plass i sammendraget. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VAL DI FIEMME: Monsterløp av Therese Johaug opp monsterbakken i Val Di Fiemme sikret henne en annenplass i sammendraget. Therese tok tre plasseringer på den siste bakken og var desidert raskeste jente i dag.

– Jeg er overlykkelig. De to siste dagene har det gått meget bra, sa Therese Johaug til ABC Nyheter.

Hun gikk ut som nummer fem, tok igjen slovenske Petra Majdic med en gang på vei ut stadion – og tok opp jakten på de to italienske jentene, Arianna Follis som hadde 50 sekunders forsprang på Johaug ,og Marianna Longa som hadde 1,12.

I starten av bakken var  Follis tatt igjen. Og da Marianna Longa fikk problemer litt senere, var det lett match for Johaug å ta henne også. Kowalczyk var det ingenting å gjøre med siden hun hadde så stort forsprang, men  Therese gikk over halvannet minutt raskere enn Kowalczyk opp monsetrbakken.

– Dette er deilig. Det har løsnet skikkelig for meg de to siste dagene, sa en overlykkelig Therese Johaug som kunne klatre opp på pallen med en fantastisk 2.plass i sammendraget, noe ikke så mange trodde var mulig for noen dager.

Populært