Turist drept av hunder

To hunder angrep en turist som besøkte en organisk gård i Malaysia, og såret ham slik at han døde av skadene. Illustrasjonsfoto: Colourbox
To hunder angrep en turist som besøkte en organisk gård i Malaysia, og såret ham slik at han døde av skadene. Illustrasjonsfoto: Colourbox

Irsk mann (50) ble drept av hunder i Malaysia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 50 år gammel irsk mann er død etter å ha blitt angrepet av to hunder på en gård på øyen Penang i Malaysia.

Politisjef Ayub Yaakob sier Maurice Sullivan var på besøk i den organiske gården sammen med sin 28 år gamle polske kjæreste for å ta bilder av frukthagen da han ble angrepet av hundene. Eieren av gården skal ikke ha vært til stede.

Kjæresten sto litt på avstand da hundene overfalt offeret. Spesielt en av hundene var svært aggressiv, og skadet mannen. Kvinnen ringte etter hjelp, men da politiet ankom var mannen bevisstløs. Politiet vet ikke om mannen på det tidspunktet var i live. Han ble erklært død da han ankom sykehuset.

Ifølge avisen The Star var begge Sullivans ører bitt av, og haken hans nesten avrevet, i tillegg til at han hadde bittskader flere steder på kroppen. Dødsårsaken er foreløpig ikke avklart.

Gården ligger i Teluk Bahang på den nordvestlige siden av øyen Penang, som er et av de mest populære turistområdene i Malaysia.


Vis større kart

Personvernpolicy