Meny

Mann pågrepet etter drap i Kristiansand

Mann pågrepet etter drap i Kristiansand

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 21 år gammel mann ble søndag morgen pågrepet og siktet for å ha drept en 20 år gammel kvinne i en leilighet i Kristiansand.

Politiet ble varslet om drapet av AMK-sentralen i 3-tiden natt til søndag og var raskt på plass i leiligheten, som ligger like øst for Kristiansand sentrum.

– Det ble straks konstatert at kvinnen var drept. Den antatte gjerningsmannen, som er i begynnelsen av 20-årene, ble noe senere pågrepet på en annen kant av byen, opplyser operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt til NTB.

Uklare omstendigheter

Omstendighetene rundt drapet var fortsatt uklare søndag formiddag.

– Vi driver taktisk og teknisk etterforskning, og krimteknikere er på åstedet. Hva som skjer videre i etterforskningen, vil være avhengig av hva vi finner, forteller politistasjonssjef Ole Hortemo i Kristiansand.

Han opplyser at både den drepte kvinnen og den pågrepne 21-åringen er norske statsborgere. Mannen er norsk statsborger og født i utlandet, mens kvinnen er født i Norge, men har utenlandske foreldre. Begge er hjemmehørende i Kristiansand.

Politiet ønsker overfor Fædrelandsvennen ikke å kommentere hva slags relasjon det var mellom de to, utover at de kjente hverandre.

Etter det avisa kjenner til skal kvinnen ha blitt drept med kniv.

Skadet seg selv

Ifølge Agderposten vil ikke politiet si om det var den drapssiktende selv eller andre som varslet AMK-sentralen.

21-åringen ble pågrepet utendørs et lite stykke unna åstedet. Mannen skadet seg selv under pågripelsen, skriver Fædrelandsvennen. Han er brakt til sykehus.

– Vi ønsker ikke å kommentere hva slags skader det dreier seg om, men han er ikke livstruende skadd, forteller politistasjonssjefen til NTB.

Grunnet mannens skader er han så langt ikke avhørt. (©NTB)

Populært