Meny

Olsen: – En stor og forventet lettelse

Politiet har henlagt korrupsjonssaken mot Frp-nestleder Per Arne Olsen (bildet) og en annen Frp-politiker. Foto: Lise Åserud / Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– En gledens dag, en stor og forventet lettelse, sier Frp-nestleder Per Arne Olsen om beslutningen til Vestfold politidistrikt om å henlegge korrupsjonssaken mot ham og en annen Frp-politiker.

Vestfold politidistrikt er kommet til at verken tidligere ordfører i Tønsberg Per Arne Olsen eller lokalpolitiker Bent Moldvær har gjort seg skyldige i noe straffbart i forbindelse med en bolighandel.

– Jeg har vært trygg på dette hele tiden, men det er likevel en stor lettelse at politiet nå henlegger saken. Ikke på noe punkt er det funnet grunnlag for å si at jeg har gjort noe ulovlig. Dette betyr at seks måneders press, utløst av påstander fra politiske motstandere, nå er over, sier Olsen til NTB.

Politiinspektør Jan Stapnes sier i en pressemelding at politiet ikke har holdepunkter for å si at det har funnet sted en særskilt tildeling av leiligheter til Per Arne Olsen og Bent Moldvær.

– Etter hva som har fremkommet, ble også opprinnelig reserverte leiligheter sluppet på det åpne marked, sier politiinspektør Jan Stapnes i Vestfold-politiet.

Olsen gjenopptar med øyeblikkelig virkning sin virksomhet som 2. nestleder i Fremskrittspartiet. (©NTB)

Populært