Meny

Pågrepet etter revyran i Oslo

En person er pågrepet etter revyranet i Oslo onsdag kveld. Illustrasjonsfoto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann ble natt til torsdag pågrepet av politiet i Oslo etter et ranere stakk av med opptil 60.000 kroner fra billettkassa til en skolerevy.

–Én personer er pågrepet og vi utelukker ikke flere pågripelser i den nærmeste framtid, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Det var klokken 19.15 onsdag, like før revyen på Fagerborg videregående skole i Oslo skulle starte, at tre maskerte ranere truet med kniv og tok kvelertak på en av de kvinnelige arrangørene som sto i billettluka. Revysjef Matias Greaker anslår overfor NTB at kassa inneholdt rundt 60.000 kroner.

Han håper pengene kommer til rette, fordi arrangørene ikke har forsikring. Pengene vil dermed være tapt hvis de ikke blir funnet.

Politiet sikret seg onsdag kveld tekniske spor på stedet. Ranerne ble beskrevet som tre unge, lyse gutter, iført boblejakker og med skjerf foran ansiktet. Vitnebeskrivelser og informasjon fra forebyggende avdeling på Majorstua politistasjon førte til at politiet satt med tre konkrete navn som skulle sjekkes opp.

Revyen ble forsinket, men showet gikk til slutt som planlagt onsdag kveld. Den tradisjonsrike Fagerborgrevyen har aktører fra alle årstrinn ved den videregående skolen. (©NTB)

Populært