Meny

Nordmann omkom i dansk trafikkulykke

Ulykken skjedde ved Rødekro i Sør-Jylland. Kart: Google Maps.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 56 år gammel nordmann har mistet livet i en trafikkulykke sørvest i Danmark. Bilen han kjørte, gikk rundt på det glatte føret, opplyser dansk politi.

Ulykken skjedde litt før klokken 09 onsdag morgen ved Rødekro i Sør-Jylland, ikke langt fra grensen mot Tyskland, sa politiets vakthavende Bjørn Pedersen til det danske nyhetsbyrået Ritzau. Politiet gikk onsdag formiddag ennå ikke ut med mannens navn.

Ingen andre kjøretøyer skal ha vært innblandet i ulykken. Sønderjyske Motorvej ble en stund sperret i sørgående retning mellom to avkjørsler til byen Aabenraa mens bergingsarbeid og etterforskning pågikk på ulykkesstedet. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært