2,5 sekunder orgasme-lykke

Mannens seksuelle orgasme varer i snitt under tre timer – i løpet av hele livet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er kinesiske medier som melder dette etter å ha definert orgasmen som «den fysiske og psykiske utløsningen som oppleves som toppen av seksuell opphisselse».

Dette øyeblikket, som på verdensbasis koster enorme summer i form av tid og «arbeid» er beregnet å vare i snitt 2,5 sekunder per gang.

Ifølge Times of India uttaler gynekolog Fang Zhuang Wei ved Singapore Gleneagles Hospital at par i dag på grunn av hektisk livsstil bare er seksuelt aktive før og kort tid etter at de har inngått ekteskap.

- For eksempel, dersom en man har en orgasme på rundt 2,5 sekunder mens han er i alderen 18 til 58 år, og han har sex to ganger i uken, vil han til sammen nyte gleden av orgasme i 2 timer, 53 minutter og 20 sekunder i løpet av livet, sier han.

Avisen siterer også en mer optimistisk rapport fra Kina hvor man har regnet ut at mannen har orgasme i hele sin levetid (78 år) – og selv om orgasmen der bare varer i 2,02 sekunder – så utgjør det hele 16 orgasmetimer totalt.

Les også: Sex fra en grå sone

Les også: - Unge kvinner mangler sexlyst

Les også: - Her er g-punktet

Personvernpolicy