Meny

Vet du hvem ranerne er?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her er ranerne i full aksjon inne på Kjelsås postkontor lille julaften. Politiet ønsker tips om hvem de væpnede ransmennene kan være.

Det var klokken 09.50 Kjelsås postkontor ble ranet av to ukjente gjerningsmenn. Det ble avfyrt skudd i lokalet i forbindelse med ranet. Det satt en tredje gjerningsmann i en ventende bil på utsiden av postkontoret mens ranet pågikk.

Nå går politiet offentlig ut med etterlysning. Håpet er at bildene fra postbankens videoovervåkingskamera skal avsløre identiteten:

* Den ene gjerningsmannen var iført rosa vinterjakke med hette. Jakken hadde et sort felt midt på hetten og en sort strek tvers over bryst og rygg. Han hadde et mørkt skjerf eller liknende foran ansiktet. Buksene var sorte og dratt litt ned. Han hadde sorte sko med hvit såle. Han bar på en sølvfarget veske med pynt i ulike farger som ble brukt til å oppbevare ransutbyttet.

* Den andre gjerningsmannen har kraftig kroppsbygning og var iført lys grå hettejakke med glidelås med lommer foran. Han hadde et mørkt skjerf foran nedre del av ansiktet, og mørk grå eller blå bukse, trolig jeans, med slitte partier. Sort belte. Mørke sko, trolig av merket Nike Shox.

Begge gjerningsmennene var lyse i huden, og ca. 175–180 cm høye. En av gjerningsmennene snakket noe gebrokkent norsk.

Gjerningsmennene kjørte i en bil fra stedet i retning Nydalen på gangveien langs Akerselva. En sort Hyundai ix35 personbil av typen SUV ble funnet brennende på gangveien ca. 500 meter fra postkontoret like etter ranet. Trolig kjørte gjerningsmennene videre fra dette stedet i en annen sort SUV.

- Politiet er interessert i alle opplysninger som kan settes i forbindelse med ranet og observa-sjoner av personer og kjøretøy som befant seg i området i det aktuelle tidsrommet, heter det i en pressemelding fra politiet.

Les flere nyheter på ABC Nyheter

Tips oss: redaksjonen@abcnyheter.no

Populært