Meny

I retten for grise-prat

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Læreren ved en videregående skole i Spania snakket om gris. En muslimsk elev gikk til rettssak fordi han fant grise-snakket støtende.

En elev i den videregående skolen i Algeciras gikk til rettssak mot geografilæreren sin. Årsaken var at læreren fortalte elevene om de ideelle forholdene for produksjon av skinker i Trevélez i Granada Alpujarra, melder Spaniaavisen.

Ifølge avisen følte den muslimske eleven dette støtende mot ham og hans religion. Han gikk derfor til retten med saken sin. Dommeren i Algeciras hadde lite forståelse for eleven og hans foreldre som brakte dette inn for retten. Han avviste saken momentant, og sa følgende:

- Dette er fornærmende, sekterisk, lunefullt og kan ikke godtas.

Dommeren beordret at alle dokumentene i saken skulle makuleres, og kastet ut hele gjengen fra retten i La Linea.

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Populært