17 år og hallik

En 17 år gammel jente ble tirsdag denne uken arrestert og siktet for å drive med hallikvirksomhet i feriebyen Pattaya i Thailand. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
En 17 år gammel jente ble tirsdag denne uken arrestert og siktet for å drive med hallikvirksomhet i feriebyen Pattaya i Thailand. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

17 år gammel jente arrestert og siktet for hallikvirksomhet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

17 år høres kanskje ungt ut med tanke på å starte en karriere, spesielt når jobben går ut på å drive med hallikvirksomhet.

Men det er akkurat det som var tilfellet da immigrasjonspolitiet i feriebyen Pattaya i Thailand grep inn for å arrestere en ung jente tirsdag kveld, melder avisen Pattaya People Weekly.

Innrømmer forholdet

Den unge jenta har etter arrestasjonen innrømmet at hun har drevet med hallikvirksomhet. Siktelsen går ut på at hun skal ha tilbudt unge jenter i alderen 15-17 år til turister og utlendinger som besøker byen.

Hun er også mistenkt for å ha regjeringsansatte på kundelisten, men har nektet å navngi disse overfor politiet, muligens for å sikre en viss makt i forhandlingene om hvilken straff hun kan bli stilt overfor.

Utga seg som kunder

17-åringen ble tatt etter at to politibetjenter utga seg for å være potensielle kunder som spurte om hun kunne tilby dem et par damer for kvelden. Etter å ha blitt enige om en pris pålydende 2.000 baht (cirka 400 kroner) for hver av dem, ble det avtalt at de prostituerte skulle plukkes opp på en bestemt adresse i Pattaya.

Den unge forretningskvinnen dukket opp til avtalt tid og sted sammen med to jenter på henholdsvis 16 og 17 år som begge skal ha vært klare for å tilfredsstille de to polititjenestemennene.

Like etter at pengene var overlevert til den mistenkte, ble alle de tre jentene pågrepet for ulovlig forretningsvirksomhet. De ble fraktet til politikammeret før 17-åringen innså at det ikke var noen vei utenom å innrømme forholdet.

Mer enn 30 i stallen

Deretter kom det frem at hun vanligvis tar 500 baht (cirka 100 kroner)i betaling for hver av jentene hun tilbyr sine kunder og at hun har mer enn 30 jenter i stallen sin.

Jenta er siktet for menneskehandel og smugling og må sitte i fengsel i påvente av søksmål og domstolbehandling.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy