Hundeeier arrestert etter kvinnes død

Det var en hund av denne rasen, belgisk mastiff, som gikk til angrep og drepte en kvinne i 50-årene i London i går. Foto: greatdogsite.com
Det var en hund av denne rasen, belgisk mastiff, som gikk til angrep og drepte en kvinne i 50-årene i London i går. Foto: greatdogsite.com

En hundeeier er arrestert etter at hunden hans drepte en kvinne i London lille julaften.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barbara Willis ble i går kveld angrepet av en hund i Sutton sør i London. Skadene hun fikk etter angrepet var så alvorlige at hun ble erklært død på stedet, skriver The Daily Telegraph.

I ettermiddag ble en 34 år gammel mann som antas å være hundens eier pågrepet og arrestert for drap etter at han selv meldte seg selv for politiet.

Angrepet skal ha skjedd i et hus hvor også en annen kvinne og et fem år gammelt barn oppholdt seg da hunden gikk amok, skriver avisen videre.

Politiet beskriver hunden som «usedvanlig stor», og de skal ha hatt en tøff jobb med å få has på dyret. Hunden, som skal ha vært en belgisk mastiff, ble etter den harde kampen til slutt skutt og drept på stedet.

Flere av offerets naboer skal ved flere anledninger tidligere ha advart om hundens adferd og etter at hunden brøt seg gjennom et gjerde som skilte eiendommene fra hverandre anmeldte de eieren.

Belgisk mastiff, som kan bli opp til 78 centimeter høye og veie opp til rundt 50 kilo, er ikke klqassifisert som en farlig hunderase.

Personvernpolicy