Meny

Baldwin saksøker Costner

Stephen Baldwin (t.v) saksøker nå Kevin Costner for å ha lurt ham til å selge aksjer i et selskap som skulle skile olje fra vann. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bitter strid om oljepenger havner i retten.

Stephen Baldwin mener skuespillerkollega Kevin Costner har lurt ham til å selge aksjer i et selskap som har spesialisert seg på å skille olje fra vann og trekker nå Costner for retten i delstaten Louisianna

Ifølge Baldwin eide han ti prosent av aksjene i det Costnerstøttede selskapet som blant annet ble hyret inn av BP etter oljesølkatastrofen i Mexicogolfen tidligere i år.

Det skriver United Press International (UPI) på sine sider.

Ifølge rettspapirene så hevder Baldwin at Costner planla å få ham til å selge aksjene slik at utbyttet til de øvrige partnerne - deriblant Costner - da ville bli høyere som en følge av arbeidet for BP.

Costners advokater har så langt ikke kommentert saken.

Stephen Baldwin er yngstemann av fire Baldwin-brødre og er for nordmenn kanskje mest kjent for sin rolle i filmen "The usual suspects" (De mistenkte).

Kevin Costner har spilt i en rekke storfilmer som "Danser med ulver", "Waterworld", "JFK - saken fortsetter" og "Wyatt Earp". Costner har også regissert flere av filmene har spilt i.

Les flere nyheter på ABC Nyheter

Populært