Meny

Reddet fra konkurs

Reddet fra konkurs

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HamKam fikk en fin julegave fra lokalt næringsliv torsdag. Klubben er reddet fra konkurs.

– Det har vært et møte i dag. Der ble det klart at næringslivet bidrar. Situasjonen er nå i orden, sier trener Vegard Skogheim til HA.

Klubben møtte representanter for næringslivet i Hamar lille julaften.

– Vi er kommet i land med det økonomiske. Det har vært mange gode krefter i sving rundt klubben, og det lokale næringsliv har bidratt til å dekke inn totalrammen på 1,4 millioner kroner, sier Anders Langset ostlendingen.no.

Les også: HamKam begjærte seg konkurs

Styret i klubben og driftsselskapet HK Sport AS opplyste tirsdag at de vil begjære konkurs 30. desember. Hamar Arbeiderblad skrev torsdag at fotballklubben manglet rundt 100.000 kroner for å sikre driften.

Da hadde Eidsiva utvidet sin samarbeidsavtale med klubben med 300.000 kroner onsdag. Det gjorde at klubben kan betale sine ansatte lønn for desember. I tillegg hadde Utstillingsplassen og Knut Hage gitt muntlige garantier for 300.000 kroner, gitt at klubben klarte å skaffe til veie resten.

Tidligere har Sparebanken Hedmark og Vikinglauget også bidratt til å dekke underskuddet i HamKam.

HamKam rykket opp fra 2. divisjon i år. (©NTB)

Populært