Sulland inn i EM-troppen

Linn Jørum Sulland smilte bredt etter at hun fikk en EM-sjanse på overtid.
Linn Jørum Sulland smilte bredt etter at hun fikk en EM-sjanse på overtid.

Linn Jørum Sulland smilte bredt etter at hun fikk en EM-sjanse på overtid. 19-åringen Stine Bredal Oftedal ble ofret før semifinalen mot Danmark lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det var selvfølgelig ikke så morsomt å få den beskjeden. Det skjedde torsdag ettermiddag. På den annen side var det overraskende at jeg ble tatt ut til EM. Nå får jeg støtte de andre her nede, sier Bredal Oftedal til NTB.


Sullands
skytteregenskaper får nå muligheten.

– Det er fantastisk å være her. Jeg hadde innstilt meg på å sitte hjemme for å heie, sier Sulland.

Hun ble den niende Larvik-spilleren i troppen. Sulland ble nok en gang vraket i uttaket før et mesterskap. Også før Kina-VM i fjor måtte hun konstatere at hun ikke fikk plass i den norske troppen.

- Linn vil forsterke lagets bakspillerressurs med sin spisskompetanse; skudd fra 9-11 meter samtidig som hun inngår i vårt gode venstrehåndsteam. Hun vil i tillegg kunne bidra i vårt 7-meter team, og i finalespill kan som kjent kamper måtte avgjøres på straffekast, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til forbundets egne hjemmesider, handball.no.

Tidligere håndballstjerne, nå ekspertkommentator for TV2, Kjersti Grini, synes lite om å hente Sulland før Danmark-kampen.

- Jeg synes det er en unødvendig ting å gjøre rett før en semifinale. Thorir sender et signal om at han er usikker på sitt eget lag. Og så sender han et kjempedårlig signal til de som spiller i høyrebackposisjon: At han ikke tror nok på dem, sier hun til VG Nett.

Personvernpolicy