Blackburn sparket Allardyce

Sam Allardyce har fått sparken i Blackburn Rovers. (Foto: Scanpix).
Sam Allardyce har fått sparken i Blackburn Rovers. (Foto: Scanpix).

Måtte gå på dagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blackburn Rovers har sparket sin manager Sam Allardyce med umiddelbar virkning. Det opplyser klubben selv på sine egne sider nå i kveld.

«The Venky's Group, owners of Blackburn Rovers Football Club, has today confirmed the departure of manager Sam Allardyce and assistant manager Neil McDonald withimmediate effect.»

Venky's Group er et indiske fjærkrefirma og kjøpte nylig opp Lancashire-klubben og skal være lite fornøyde med resultatene til de blå/hvite så langt i år.

Nå overtar førstelagstrener Steve Kean det foreløpige ansvaret for Morten Gamst Pedersen og co.

– Jeg er veldig sjokkert og skuffet over å forlate Blackburn Rovers. Jeg er ekstremt stolt over å ha vært manager i klubben og hadde et fantastisk samarbeid med spillere, trenere og supportere i min tid i klubben, sier «Big Sam» Allardyce via en uttalelse fra Premier Leagues managerforening.

Også Morten Gamst Pedersen ble overrasket da nyheten be kjent.

– Det er selvfølgelig et like stort sjokk for meg som for alle dere. Tabellsituasjonen vår gjenspeiler ikke hvordan spillet vårt har vært i mange kamper. Jeg håper og regner med at de nye eierne ansetter en manager som er dyktig og profilert nok til å ta oss steget videre, skriver Gamsten på sin egen blogg mandag kveld.

Blackburn har så langt denne sesongen kapret 21 poeng på 17 kamper og ligger med det på 13. plass på tabellen. Fasiten er seks seire, tre uavgjort og åtte tap.

I helgen tapte Rovers 1-2 borte for Bolton.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden