Hathaway og Franco skal lede Oscar-showet

VERTSKAP: Når de gjeve Oscar-statuettene deles ut for 83. gang i februar neste år, er det med de to skuespillerne Anne Hathaway og James Franco som vertskap.
VERTSKAP: Når de gjeve Oscar-statuettene deles ut for 83. gang i februar neste år, er det med de to skuespillerne Anne Hathaway og James Franco som vertskap.

De to skuespillerne skal sammen være vertskap for Oscar-utdelingen i februar neste år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når de gjeve Oscar-statuettene deles ut for 83. gang i februar neste år, er det med de to skuespillerne Anne Hathaway og James Franco som vertskap, melder Hollywood Reporter

- James Franco og Anne Hathaway personifiserer den neste generasjonen av Hollywood-ikoner - ferske, spennende og talentfulle. Vi håper å skape en Oscar-sending som både vil vise frem deres talenter og underholde verden den 27. februar, sier produsentene av showet, Bruce Cohen og Don Mischer, i en pressemelding.

Hathaway, som også skal lede Nobel-konserten i Oslo neste måned, ble nominert til en Oscar i 2009 for sin rolle i «Rachel getting married», men er ellers best kjent for filmer som «The Devil Wears Prada», «Den unge Jane Austen», «Prinsessedagbøkene» og «Alice in Wonderland».

Franco hadde sitt gjennombrudd som skuespiller i tv-serien «Freaks and Geeks», og har siden blant annet hatt roller i Spiderman-filmene. Nå er han aktuell i filmen «127 Hours» som allerede har blitt tippet som Oscar-kandidat.

Les også: Hathaway blir Nobel-vertinne

Mer om kultur i ABC Nyheter.

Personvernpolicy