Død forbrent person funnet i skogholt

En død person er funnet med store brannskader i et skogholt mellom Brakahaug og Skåredalen mandag ettermiddag. Åstedsgranskere er i arbeid. Foto: Grethe Nygaard / Scanpix
En død person er funnet med store brannskader i et skogholt mellom Brakahaug og Skåredalen mandag ettermiddag. Åstedsgranskere er i arbeid. Foto: Grethe Nygaard / Scanpix

En død person med store brannskader er funnet i et skogholt i Haugesund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skal ha vært en kvinne som gikk tur med hunden som fant den døde personen, melder VG Nett.

Politiet vet ikke hva som har skjedd og betegner saken som et mistenkelig dødsfall. Personens identitet er foreløpig ukjent, men politiet mener den døde sannsynligvis er en mann.

I en pressemelding skriver operasjonsleder Svein Sørensen ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt at de fikk melding klokken 15.20 om at en død person var funnet i terrenget mellom Brakahaug og Skåredalen i Haugesund.

Personen hadde store brannskader og politiet mener flere utbrente gjenstander som ble funnet ved personen, kan relateres til friluftsliv og telting. Vedkommende vil bli fraktet til obduksjon når undersøkelsene på stedet er avsluttet.

– Vi vet foreløpig ikke om det kan dreie seg om en ulykke, men etterforsker saken bredt. Vi jobber med tekniske undersøkelser på stedet og kan foreløpig ikke si noe om årsaken til brannen. Vi vil heller ikke kommentere hvilke konkrete gjenstander som ble funnet i nærheten av avdøde, opplyser operasjonsleder Svein Sørensen ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Saken etterforskes ved Haugesund politistasjon, men Sørensen utelukker ikke at Kripos kan bli koblet inn i saken.

Les flere nyheter på ABC Nyheters forside.

Personvernpolicy