To siktet for kioskran i Oslo

En Narvesen-kiosk på Grünerløkka i Oslo ble onsdag i forrige uke utsatt for væpnet ran av en maskert mann. Nå er to personer siktet for ranet av en kiosk på Karlsrud T-banestasjon, men ifølge VG setter politiet dem i forbindelse med flere andre kioskran i hovedstaden den siste tida. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
En Narvesen-kiosk på Grünerløkka i Oslo ble onsdag i forrige uke utsatt for væpnet ran av en maskert mann. Nå er to personer siktet for ranet av en kiosk på Karlsrud T-banestasjon, men ifølge VG setter politiet dem i forbindelse med flere andre kioskran i hovedstaden den siste tida. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix

En 29 år gammel mann og en 30 år gammel kvinne fra Oslo ble mandag varetektsfengslet for fire uker med brev- og besøksforbud, siktet for å stå bak ranet av kiosken på Karlsrud T-banestasjon 20. november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi mistenker dem for å stå bak ett eller flere av ranene som har vært i Oslo den siste tiden. Det er visse likhetstrekk mellom ranene. Begge to er kjenninger av politiet. Vi har ikke grunn til å tro at det er flere innblandet i saken, sier avsnittsleder Inge Sundeng ved Grønland politistasjon til NTB.

Sundeng sier at politiet vil opprettholde tyngden i etterforskningen som ledes fra Grønland politistasjon, men som involverer flere politistasjoner i byen.

– Det gjenstår mye etterforskning. Vi regner med å holde på et par uker fremover, sier Sundeng.

Under ranet på Karlsrud ble kioskbetjeningen truet med det som så ut til å være et håndvåpen, men som senere viste seg å være en pistoletterligning.

I løpet av de siste ukene har 14 storkiosker, et par dagligvarebutikker, en klesbutikk og en frisørsalong blitt ranet i Oslo. (©NTB)

Les også:

Nok et kioskran i Oslo

Narvesen-kiosk ranet på Grünerløkka

Narvesenkiosk ranet

Tror samme mann kan stå bak flere Oslo-ran

Personvernpolicy