- Han er ikke løslatt

Dette utdaterte fotografiet på Twitpic ser ut til å være den kidnappede meksikanske politikeren Diego Fernandez de Cevallos. Skribenten Jose Cardenas skrev i juli at han mottok to brev og et fotografi fra en e-postadresse som tilhørte «mystiske kidnappere». Faksimile: Twitpic.
Dette utdaterte fotografiet på Twitpic ser ut til å være den kidnappede meksikanske politikeren Diego Fernandez de Cevallos. Skribenten Jose Cardenas skrev i juli at han mottok to brev og et fotografi fra en e-postadresse som tilhørte «mystiske kidnappere». Faksimile: Twitpic.

En regjeringskilde i Mexico avviser at en tidligere presidentkandidat, som ble bortført for et halvt år siden, er løslatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En slektning av Diego Fernandez de Cevallos sa til avisen El Universal at mannen ble satt fri lørdag.


Men regjeringskilden, som nyhetsbyrået Reuters omtaler som velplassert, sier mannen ikke er satt fri.

Også en annen avis, Milenio, meldte at nyhetsmeldingen var feilaktig, men oppga ikke sin kilde.

El Universal meldte i oktober at familien hadde betalt 20 millioner dollar i løsepenger, og at kidnapperne hadde gått med på å sette politikeren fri i begynnelsen av november. Familien har verken bekreftet eller avkreftet disse opplysningene.

Fernandez de Cevallos er et velkjent medlem i det regjerende, konservative Nasjonalt handlingsparti (PAN) og ble kidnappet av ukjente gjerningsmenn 15. mai. (©NTB)

Personvernpolicy