Ble feilaktig lansert som United-spiller

Aalesunds keeper Anders Lindegaard ble feilaktig bekreftet som Manchester United-spiller fra nyttår. Kampen endte 1-0. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Aalesunds keeper Anders Lindegaard ble feilaktig bekreftet som Manchester United-spiller fra nyttår. Kampen endte 1-0. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Nettabbe gjorde Aalesund-keeper til United-spiller. Igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aalesund fotballklubb skylder på en dansk avis etter at de tidligere i dag offentliggjorde at AaFk- og den danske landslagkeeperen Anders Lindegaard har skrevet kontrakt med Manchester United.

- Det er en dansk avis som har hentet artiklene frem, sier klubbdirektør Henrik Hoff til TV2 Sporten.

Avisen det siktes til er danske B.T., som viser skjermdump av meldingen.

- Vi har vel en del av skylden for dette selv også. Dette er artikler som er ligget kladdet og ikke publisert så sammen med vår dataleverandør må vi ta ansvar for dette, sier han videre.

«Anders Lindegaard ble i dag enig med Manchester United om sin personlige avtale og blir dermed klar for en av verdens største fotballklubber fra 1. januar 2011», het det i pressemeldingen som ble publisert på AaFks hjemmesider.

Like etter at sunnmørsklubben publiserte den store nyheten, ble pressemeldingen fjernet, og få minutter senere kunne man lese følgende på klubbens hjemmesider:

«Aafk har ikke publisert og bekreftet noen overgang for Anders Lindegaard til Manchester United. En av flere upubliserte artikler med ulike utfall av forhandlingene som pågår har blitt referert av media. AaFk vil presisere på det sterkeste at ingen overgang er på plass».

Det har bare gått en liten uke siden AaFK gjorde en tilsvarende tabbe på sine hjemmesider. Da var de også relativt kjappe på avtrekkeren, og skrev at handelen med United var i boks. Danmarks Radio var like raske med å plukke opp tabben og la ut skjermdump på sin nettside, skriver TV2.

- Vi har ikke lagt den ut på sidene våre. Det er en dansk avis som har gått bak sidene våre og hentet den ut, fortalte Aalesunds klubbdirektør Henrik Hoff til TV 2 Sporten.

På spørsmål om klubben er hacket av en dansk avis, svarte han:

- Jeg vet ikke hva vi skal kalle det. Men vi har laget en rekke artikler klare til publisering ved ulike utfall. Blir det for eksempel brudd i kontraktsforhandlingene, så har vi en sak klar, og lignende. Og det er disse som de altså har klart å hentet ut.

Personvernpolicy