Grammer og Van Sant blir «Boss»-sjefer

Kelsey Grammer skal med assistanse fra regissør Gus Van Sant spille en psykisk syk borgermester i Chicago, i tv-dramaet «The Boss».
Kelsey Grammer skal med assistanse fra regissør Gus Van Sant spille en psykisk syk borgermester i Chicago, i tv-dramaet «The Boss».
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kelsey Grammer skal spille psykisk syk borgemester, og får hjelp av Gus Van Sant.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Grammer er best kjent fra rollen som Frasier i underholdnings-seriene «Cheers» og «Frasier». Nå tar han på seg en dramatisk rolle i den nye tv-serien «Boss», melder nettstedet Deadline.

Med seg får han den flere ganger Oscar-nominerte regissøren Gus Van Sant. Han er kjent for filmer som «The Good Will Hunting» og «Milk».

Første gang med tv-serie

Dette blir første gang at Van Sant regisserer en tv-serie. Slik følger han en trend der tv-drama har blitt et attraktivt medie for tungvektere innen amerikansk film.

Foreløpig er det bestemt at Van Sant skal regissere piloten til serien og at han, sammen med Grammer blir seriens hovedprodusent.

Maktkamp i Chicago

I «Boss» skal Kelsey Grammer spille borgermesteren i Chicago, som har en forverrende psykisk lidelse som bare legen hans vet om.

Serien er inspirert av Shakespeares teaterstykke «King Lear», og skal handle om maktkamp i Chicagos politiske system.

Kelsey Grammer begynte skuespillerkarrieren sin på teateret og har et sterkt forhold til Shakespeare. Han gjorde sin debut på Broadway i «Macbeth», et annet Shakespeare-stykke.

Da prosjektet ble lansert for et par uker siden, skal det ha ført til sterk konkurranse mellom amerikanske kabelkanaler.