- Jeg er ikke en hore

Rachel Uchitel fotografert utenfor sitt hjem i New York søndag 29. november 2009. Foto: Scanpix/AP.
Rachel Uchitel fotografert utenfor sitt hjem i New York søndag 29. november 2009. Foto: Scanpix/AP.

Tiger Woods’ elskerinne Rachel Uchitel snakker ut i The Mail on Sunday.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var Uchitels hete tekstmeldinger til Tiger Woods som startet den voldsomme mediastormen mot golfstjernen for et års tid siden.


Etter at hans kone Elin oppdaget Rachels tekstmeldinger flyktet han fra sitt hjem, krasjet bilen i en brannhydrant og et tre, og måtte fraktes til sykehus.

Skandalen tiltok i omfang etter hvert som 15 kvinner, blant disse pornostjerner, strippere, serveringsdamer og prostituerte, stod frem og hevdet de hadde ligget med stjernen.

Woods’ ekteskap ble ødelagt, og hans karriere og image hardt rammet. På grunn av sin karriere som nattklubbvertinne med ansvar for VIP-klienter har Uchitel blitt hetset nærmest som en prostituert eller en «lykkejaktende ekteskapsødelegger». Nå står hun for første gang frem, i den britiske avisen The Mail on Sunday.

Les også: Woods agent: - Han har det bra

Les også: Golfverden i sjokk etter Tiger-avsløring

- Har en hjerne

- Jeg er ikke en hore, og jeg lar meg ikke imponere av penger eller berømmelse, sier Rachel (35) til The Mail on Sunday, som møtte henne i sitt hjem i California. - Jeg har en hjerne, og jeg kommer fra en pengesterk familie. Jeg behøver ikke noen manns penger.

Det var som vertinne ved nattklubben hun møtte Tiger Woods og de startet sitt forhold.

Rachels venner sier hun er en intelligent kvinne som virkelig trodde hennes åtte måneder lange forhold til Woods var seriøst, og at hun hadde funnet en «sjelevenn». Hun har aldri ytret et ord om ham til offentligheten.

- Jeg hadde aldri i mine villeste fantasier sett for meg at jeg ville bli del av en skandale som denne, sier hun til avisen.

Les også: Tiger Woods mistet enda en sponsor

Forlik?

I september 2001 jobbet Rachel som tv-produsent da hennes 32 år gamle kjæreste Andrew O’Grady ble drept i terrorangrepet mot Twin Towers i New York.

- Siden jeg mistet Andy har jeg alltid lett etter den perfekte mannen. Jeg ønsket meg en mann som ville gifte seg med meg, gi meg huset og barna jeg drømmer om. Jeg kastet meg inn i en rekke forhold jeg aldri burde vært i, sier hun i intervjuet.

Rachel nekter å diskutere forholdet til golfstjernen. Det ryktes at det ble inngått et forlik på 6 millioner pund (57,7 millioner kroner) for et år siden. På direkte spørsmål om betalingen smiler Rachel og svarer til The Mail:

- Du er slem. Du vet jeg ikke kan si noe.

Uchitel har nå søkt om lisens for å jobbe som privatdetektiv.

Les også: - Jeg har blitt en bedre person

Uten seiere

I august ble det kunngjort at ekteskapet mellom Woods og den svenske modellen Elin Nordegren var over. Golfstjernen håper forliket med ekskonen vil bidra til at han kommer seg ut av den nedadgående spiralen som har preget livet og golfinnsatsen hans siden november i fjor, skrev AFP i august.

Les også: Risikerer nesten en milliard

Les også: Elin skiller seg fra Tiger Woods

Woods tjente i fjor anslagsvis 118 millioner dollar (706 millioner kroner) på prispenger og sponsorinntekter. Golfspillet hans har vært i uorden siden en skuffende 28. plass ved PGA Championship i Sheboygan, Wisconsin.

Resultatene fra Wisconsin kom bare en uke etter de verste resultatene i Woods karriere, da han kom på nest sisteplass i World Golf Championships-Bridgestone Invitational. Woods har ikke vunnet hittil i 2010. Nå er Chevron World Challenge neste måned golfspillerens siste sjanse til å få en seier etter et år uten, skriver AFP mandag. Han kom på fjerdeplass i Australian Masters i Melbourne.

Den tidligere verdenseneren har vunnet 14 majors og 95 seiere i turneringer.

Han siste seier var i Australia i november 2009, to uker før han krasjet bilen og skandalene ble rullet opp.

Les også: Tiger Woods kan miste topplassen på rankingen

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden