Innbytterglede på overtid

Innbytterglede på overtid
Innbytterglede på overtid

Madiou Konate startet på benken, men ble den store helten for Hønefoss. Han berget overtid og sørget deretter før fortsatt håp om eliteseriespill for klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hønefoss-Ranheim 2-1 (e.e.o.)

Hønefoss havnet på kvalikplassen i eliteserien, og var ille ute mot Ranheim. Men etter ekstraomganger var det i stedet gjestene fra Trøndelag som satt igjen med svarteper.

Helt på tampen av annen ekstraomgang, i kampens nest siste angrep, klarte nemlig Konate å sette inn seiersmålet.

2-1 gjør at Hønefoss skal spille opprykksfinale mot Fredrikstad, mens Ranheim er nødt til å fortsette på nivå to.

Konate var også helten i ordinær tid. Han scoret med sin første ballberøring og utlignet til 1-1. Han utnyttet en grov forsvarstabbe da han utlignet, men målet smakte like godt for hjemmefansen uansett.

Da samme mann satte inn seiersmålet helt på tampen, eksploderte det på de glisne tribunene.

For Ranheim ble det en svært bitter sorti fra kvalifiseringskampene. Laget skapte enormt mye (det gjorde Hønefoss også), men det ble likevel målfattig.

Det ene Ranheim-målet kom også ved en superinnbytter. Tidligere Hønefoss-spiller Robert Stene scoret på sin første berøring da han headet inn 1-0 kort tid ut i annen omgang.

Men for Stene og de andre Ranheim-spillerne blir det likevel spill i første divisjon neste sesong. Laget har imponert i år, men opprykksdrømmen brast altså søndag.

Hønefoss møter Fredrikstad på hjemmebane søndag 21. november, mens returoppgjøret går i Plankebyen torsdag 25. november. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden