Endelig frie

Slik kan fremtiden bli for Harry-Potter stjernene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I ti år har Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint spilt rollene som Harry, Hermine og Ronny i filmene om Harry Potter.

Les også: Klart for Potter-galskap

Se også: - En helt annen film

De var alle rundt ti år gamle da de takket ja til å spille i filmserien som skulle snu opp ned på livene deres. Nå er de i begynnelsen av tjueårene og klare for å definere seg selv utenfor Harry Potters skygge.

Bildespesial: Harry Potter gjennom 9 år

Daniel Radcliffe forlater rollen som Potter og er allerede i gang med filminnspillingen av skrekkfilmen «The Woman in Black», der han skal spille en ung advokat som får ansvaret for dødsboet til en mystisk gammel kvinne.

Les også: Går til spøkelsene

Det ser også ut til at Radcliffe blir å finne på teateret i fremtiden. I 2007 debuterte han nemlig på Londons West End i teateroppsetningen «Equus». Til neste år debuterer han som musikalartist på Broadway i stykket «How to Sucseed in business without really trying».

Les også: Se Potter-fansen

Artikkelen fortsetter under bildet

Daniel Radcliffe går til skrekkfilmen med sin neste rolle (foto: Scanpix/Filmweb)Daniel Radcliffe går til skrekkfilmen med sin neste rolle (foto: Scanpix/Filmweb)

I mellomtiden har Emma Watson, som spiller Hermine, klippet håret, begynt på universitetet og etterhvert også fått en karriere som modell.

Se traileren til «Harry Potter og Dødstalismanene» her

I 2009 ble hun motehuset Burberry sitt nye ansikt.

Watson studerer nå kunstfag ved Brown University i USA. Hun har også takket ja til en rolle i filmen «My week with Marilyn», som nå er under innspilling.

Emma Watson var også under vurdering av David Fincher da han skulle finne den nye Lisbeth Salander i den amerikanske nyinnspillingen av Stieg Larssons Millenium-trilogi.

Artikkelen fortsetter under bildet

Emma Watson har en begynnende modellkarrriere og studerer kunst på Brown University. (Foto: Scanpix/Filmweb)Emma Watson har en begynnende modellkarrriere og studerer kunst på Brown University. (Foto: Scanpix/Filmweb)

Når det gjelder Rupert Grint, som spiller Ronny Wiltersen så har han takket ja til å spille rollen som Englands mest populære skihopper Eddie «The Eagle» Edwards. Edwards var den første skihoppende briten noensinne til å delta i OL.

Ellers sier ønsker han å ta ting som de kommer, sier han.

Rupert Grint skal spille skihopper i en ny britisk film. (Foto:Scanpix/Filmweb)Rupert Grint skal spille skihopper i en ny britisk film. (Foto:Scanpix/Filmweb)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden