Meny

Lærte triks av norsk jente

Manchester Uniteds superstjerne Wayne Rooney ble imponert da han traff norske Charlotte Lade fra Sykkylven under innspillingen av et TV-program i England. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Superstjernen Wayne Rooney kom til kort da Charlotte Lade fra Sykkylven utfordret ham i triksing med ball.

(ABC Nyheter): 22 år gamle Charlotte Lade fra Sykkylven i Norge er verdens beste kvinnelige fotballtrikser og deltar for tiden i et show på britisk TV hvor selveste Wayne Rooney jakter på spesielle talenter. Programmet heter «Wayne Rooney's Street Striker» og er en storsatsing for kanalen Sky1.

Det skriver VG Nett idag.

- Fantastisk touch

Og Lade imponerte superspissen kraftig under innspillingen av det populære programmet hvor Rooney skal forsøke å finne den beste gatefotballspilleren i England.

- Charlotte har virkelig imponert meg med fantastisk teknikk og touch, sier Wayne Rooney til VG Nett via sin pressekontakt i Sky1.

Til den norske avisen sier Lade at Rooney var en hyggelig person å bli kjent med.

- Han er veldig ydmyk og jordnær. Faktisk så er han ganske sjenert, sier Charlotte Lade til VG Nett.

Charlotte Lade flyttet til London etter å ha gjort seg bemerket med sin ballbehandling under en reklamefilm for et bilmerke. Under tiden i London ble hun etter hvert oppfordret til å dra på audition til programmet «Wayne Rooney's Street Striker».

- Charlotte imponerte meg veldig på audition, og ble valgt ut til å delta i showet blant tusener av andre teknisk gode fotballspillere, fortsetter Rooney om sitt inntrykk av Lade fra Sykkylven.

(Se innslaget med den Charlotte Lade og Wayne Rooney her).

Ansatt av Tottenham

Den unge jenta er nylig blitt ansatt av den engelske storklubben Tottenham Hotspur i London. Hun skal i tiden fremover figurere som klubbens ansikt utad og har allerede truffet mange av klubbens megastjerner.

- Jeg var med på draktlanseringen sammen med Gareth Bale, Jermaine Defoe, Rafael van der Vaart og Aaron Lennon. Fremover skal jeg blant annet stå for pauseunderholdningen på de store hjemmekampene på White Hart Lane. Neste kamp blir hjemme mot Chelsea i desember. Det gleder jeg meg til, forteller Charlotte til VG Nett.

TV-premieren er 14 november og Charlotte Lade er én av 20 spillere som konkurrerer om å vinne konkurransen.

Populært