Scoret for Arsenal-reservene

Håvard Nordtveit (bak), her for tyske Nürnberg, scoret i går for reservene til Arsenal. (Foto: Scanpix).

Håvard Nordtveit puttet ett av Arsenals-reservenes fire mot Everton i går.

(ABC Nyheter): Arsenals norske innslag, Håvard Nordtveit, tegnet seg på scoringslisten da londonklubbens reserver møtte Everton i går kveld.

Everton tok ledelsen etter bare fem minutter, men hjemmelaget kom sterkt tilbake og etter 63 minutter scoret nordmannen kampens siste mål.

Londonlaget fikk tildelt en corner og nordmannen headet ballen i mål bak Iain Tunrner i «Toffees»-buret.

Kampen endte til slutt med 4-1 til Arsenal.

Nordtveit har den siste tiden vært plaget av en ankelskade, men er nå på full fart inn i diskusjonene om en plass i Arsenals tropp også i Premier League. Han satt blant annet på benken da «Gunners» slo Newcastle 4-0 i Carling Cup på St. James Park i slutten av oktober.

Nordtveit dro som16-åring til London etter at manager Arsene Wenger i lang tid hadde fulgt den talentfulle forsvarspilleren da han spilte for FK Haugesund.

For å utvikle seg som spiller har han de siste sesongene vært utlånt fra Arsenal til blant annet spanske Salamanca, norske Lillestrøm og tyske Nürnberg.

Nordtveit spilte hele kampen som sideback for reservene mot Everton.