Meny

Solskjær blir Molde-trener

Tiden med treneransvaret for reservelaget til Manchester United er nå over for Ole Gunnar Solskjær. Mye tyder på at det er han som blir ny trener for Molde, når de innkaller til pressekonferanse tirsdag. Foto: Heiko Junge / Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Molde innkaller til pressekonferanse tirsdag for å presentere ny trener. Det tyder på at klubben er kommet til enighet med Ole Gunnar Solskjær.

De siste to årene har han hatt treneransvaret for reservelaget til Manchester United og jobbet tett sammen med legendariske Sir Alex Ferguson, men nå virker det som om den tiden er forbi.

Solskjær har selv en fortid i Molde. Han herjet i klubben på 1990-tallet sammen med to andre S-er, Ole Bjørn Sundgot og Arild Stavrum.

Etter hvert havnet Solskjær i Manchester United, der han ble brukt som en superinnbytter.

De siste dagene har det vært kjent at Solskjær og Molde har vært i forhandlinger, og mandag kunne Ole Gunnar Solskjærs far, Øyvind, bekrefte at sønnen skulle reise til Molde tirsdag.

Med klubbens innkallelse til pressekonferanse, kan det ikke være noen tvil om at Solskjær er tilbake i norsk fotball neste år.

(©NTB)

Populært